Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2016

Τα 'μαθες? Χώρισε η Ατζολίνα




Χώρισε η Ατζελίνα και ο Μπραντ και η κουτσή Μαρία έχει βγάλει το βρακί της, το χει κάνει σφεντόνα από τη χαρά και πετάει βιρβιλιές ολούθε, κράζοντας από χαρά. Ένα μεγάλο "ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ" μου φαγουρίζει την πλάτη. Τη χώρισε για να τα φτιάξει μαζί σας? Όχι. Αφήστε την Κοτιγιάρ -αν ισχύει- να κάνει κομφετί τις μπανέλες της που τον χώρισε από την -κατά γενική ομολογία- πιο ωραία γυναίκα στον κόσμο.

Σε κάποια πηγαδάκια προσεγγίζεται μια άλλη κοινωνική προέκταση του θέματος. "Αφού κεράτωσε μαρή ο Μπραντ την Αντζολίνα(!) τότε ο Μάκης θα μου τα 'χει κάνει περικοκλάδες με λαμπιόνια, σαν αυτά της ταβέρνας του Μαρίνου του Ψαρά". "Άι ρε, δεν πιάνει μία η αλόγα μπροστά σου, κάθε μέρα το σταυρό του πρέπει να κάνει ο Μάκης".

Χολή στάζει σαν αίμα σε άλλες παρέες... "Ε βέβαια, του φόρτωνε, του φόρτωνε κουτσούβελα, άλλα μαύρα, άλλα άσπρα, άλλα κίτρινα, άλλα μπλε, λάλησε ο άνθρωπος δεν άντεξε στη βαβέλ της τρέλας και πήγε να ξαποστάσει στην άοσμη γαλλιδοπούλα.

Οι πιο μπαμπάτσικες καλύπτουν το θέμα από διατροφολογικής πλευράς. "Μα και 12 χρόνια με την χτικιάρα πολλά ήτανε! Είναι πράμα τώρα αυτό, να την πιάνεις αγκαλιά και να ναι σαν να της κάνεις ακτινογραφία? Άμα δεν έχει πιασίματα η γυναίκα, δε πα να 'ναι και η Ατζολί(!)... δεν πιάνει μία...".

Οι φαν της Άνιστον, που έχουν κατεβάσει μάντρα, κάρμα και τον ίδιο τον Βούδα να πηδάει τη μάντρα, πετάνε βέλη και σκατά στην Ατζελίνα που χώρισε τότε το Τζενιφεράκι που ταν στα ντουζένια τους, την τιμημένη μας ελληνοπούλα και τώρα τα βρήκε μπροστά της απ' τον Θεό Ρούντρα και μούντρα και της το γύρισαν στα άσχημά της μούτρα.

Οι άντρες έχουν το δικό τους βιολί, που έμεινε μαγκούφης ο Πιτ-άκος. "Ε αφού δεν έχει γκόμενα ο Μπραντ εντάξει είμαστε μωρέ". Τρίβουν τα χέρια τους που τον έτζασε η Ζολί, όπως τους έτζασε κι εκείνους η Μαρία απ' τη Δραπετσώνα.

Γενικά με τόσο τζέρτζελο που έγινε, ευτυχώς και τρώει τα μούτρα του και κανας διάσημος κι ωραίος και πετυχημένος, να τον βρίσκει η κακιά η μόρα, η δυστυχία, να σκάει κι εμάς λίγο το χειλάκι μας...

4 σχόλια:

  1. Συγνώμη γλυκιά μου για την έκφραση..σκασίλα μας..το έχουν κάνει τούμπανο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όλοι αυτοί παντρεύονται αύριο, και έχουν χωρίσει προχθές! Ταχύτητα φωτός! Μη πιάσει η πέτρα χορτάρι! Σκόρδο και καΐλα μας που λέει και ο σοφός λαός!

    ΑπάντησηΔιαγραφή