Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

Εσενα σε φερανε για να μου σπασεις τα νευρα?

Μου μιλας και θες να τα πουμε σαν ανθρωποι? Ε φερσου και συ σαν ανθρωπος!
1) Πρωτα απ΄ολα δεν θελω σωματικες επαφες. Μην μου σκουντας το χερι οταν θες να μου τραβηξεις την προσοχη για κατι που λες! Αλλαξε τον τονο της φωνης σου αν θες, χρησιμοποιησε ωραιες λεξεις, πετα ενα επιφωνημα, μονο μην μου απλωνεις το δαχτυλο στον ωμο σαν να μου δειχνεις το μαντου που μου χτυπησαν στο δημοτικο!
2) "I said say it don't spray it!" Μην φτηνεις! Ξερω, εχεις πολλα να πεις, αλλα δεν σε βιαζει κανεις. Παρε τον χρονο σου και μιλα χωρις να με ψεκαζεις -δεν εχω πιασει ουτε δακο, ουτε μελιγκρα. Κι αν σου φυγει και καμια, -ανθρωπος εισαι- μην αρχιζεις να την σκουπιζεις απλωνοντας την ακομα πιο πολυ πανω στο ποδι μου! Αστην να εξατμιστει! Σιχαμα.
3) Μην παιζεις με αντικειμενα χτυπωντας τα στο τραπεζι, οπως αναπτηρας, φλιτζανάκια, κουταλακια, κερματα! Δεν υπαρχει λογος να εχεις τετοια νευρικοτητα, μαζι μου μιλας, οχι στην Α' εθνοσυνελευση! Απλως με εκνευριζεις περισσοτερο και δεν σου δινω καμια προσοχη!
4) Μασα το φαι σου και μετα συνεχισε αυτο που θες να μου πεις! Και δεν καταλαβαινω τι λες, και βλεπω το αλεσμα της τροφης αναμεσα στις γναθους σου να παιρνει σαρκα και οστα και δακρυζουν τα ματια μου απο την αηδια.
5) Κανε διαλογο. Μη με διακοπτεις καθε τρεις και λιγο για να πεταξεις την εξυπναδα σου. Αν θες να αποδειξεις το IQ σου λυσε Sudoku 5ου επιπεδου και ασε με να παω να τελειωσω κατι δουλειές που εχω αφησει στη μεση.
6) Μην πηδας απο το ενα θεμα στο αλλο απλα για να μην ξεχασεις αυτα που θες να μου πεις. Και για κανενα λογο μην μου ξαναπεις το ακρως εκνευριστικο "κρατα την κουβεντα σου"! Κρατα εσυ τον εαυτο σου και μην προτρεχεις! Σαλιαρη! (Στο φυλαγα απο πριν)
7) Αν δεν ακους τι σου λεω, μην βγαζεις συμπερασματα μονος σου. Οχι δεν ειπα "παρε ενα αλογο" ειπα "πιας' τον καταλογο". Ρωτα παλι. Και μην λες ασυναρτησιες. Κι αν θες σωνει και ντε να τα συνδυασεις καπως, τουλαχιστον προσπαθησε να βγαζουν καποιο νοημα! Κουφομαρία.
8) Μην κραζεις και φωναζεις! Μιλαμε οι δυο μας. Δεν υπαρχει λογος να σε ακουσει ολο το τετραγωνο. Και οχι μονο μιλας σε ντεσιμπελ που με πιανει πονοκεφαλος, γυρνας και ολος καμαρι να δεις πως αντεδρασαν οι γυρω με τις εξυπναδες σου. Κι εγω κρυβομαι, ρεζιλι!
9) Ασε το κινητο απ το χερι. Το ξερω εχεις κι εσυ "εξυπνο" τηλεφωνο και σου σκανε συνεχεια notifications και μηνυματα. Πρεπει ομως να τα δεις ολα μεσα στη μια ωρα που ειπαμε να βρεθουμε να πουμε τα νεα μας? Εισαι απλως εξαρτημενος και θες να το παιξεις ντιβα. Ντιβανοβλακα.
10) Και οχι δεν θα γραψω δεκατο, γιατι μου την σπας τοσο πολυ που θα το αφησω στο 9!Οσες οι φορες που αντεξα να συναναστραφω μαζι σου!

4 σχόλια:

  1. Να κανω μια ταπεινη επισημανση; Ξεχασες τους συνομιλητες που η ανασα τους εχει μια εσανς "Δοκιμαστηριο τυριων του Σκλαβενιτη/Βασιλοπουλου/Καρφουρ κλπ". Επισης υπαρχει και η εσανς σκορδοκαϊλας για την οποια συγχωρειται ο συνδετημονας μονο σε περιπτωση που βρισκεσθε σε ψητοπωλειο-σουβλακερι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΧΑΧΑΧΑ! Σωστη επισημανση! Τυπε που η ανασα σου μυριζει σαν ανοιχτος ταφος λοιπον, η φαε τσιχλα, η μιλα με κλειστο στομα,(αν το καταφερεις μαγκια σου)η ακομα καλυτερα, μην μιλας καθολου!
    Ευχαριστω. :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. xaaaaaaaaaaaaaaaaaaaxaaaaxaaaaaaaaaaaaaaaaaa
    αχ μου εφτιαξες τη διαθεση ,επεσα κατω απ τα γελια.
    οταν λεω εγω οτι το εχεις καρδουλα μου, τι να λεμε τωρα...!!!!
    φιλια πολλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή