Τετάρτη 22 Ιουλίου 2015

Τα ματια σου με καινε γιατι 'σαι μανεκε #νοτ





Αντρες, σταματηστε να παιδευεστε. Ανοιξτε τα γκαβαδια σας και δειτε περα απο αυτο που νομιζετε οτι οι γυναικες βλεπουν σε σας. Οπως λεει και η Λαιδη, "εξαιρουνται τα μεγαλα σου ματια, τα πυκνα σου μαλλια, τα παραξενα χειλη που την καιν σαν φωτια". ΔΕΝ μας νοιαζουν αυτα πουλι μου.

Δε πα να κανεις μασκες, να ξετριχιαζεσαι, να χτενιζεις τουφες δεξια κι αριστερα, να σφιγγεσαι, να τσιτωνεσαι, να να να... Αν η εξυπναδα σου δεν συμβαδιζει με τη δικη της, αν το χιουμορ σου δεν την κανει να κατουραει τα βρακια της, αν δεν της δημιουργησεις ενα μυστηριο, αν δεν της ξυσεις λιγο το μυαλο, δεν πας που-θε-να.

Οι γυναικες δεν ειμαστε ολες νυχι-γκρινια-μαλλι-καφες. Και να ειμαστε, δεν ειμαστε μονο αυτο. Οι γυναικες δεν εχουμε το αντρικο ξελιγουριασμα επισης -αν περασει δηλαδη ο αλλος με το μινι μεχρι τα αυτια(!) δεν μας καιγεται καρφι. Ενας "μπαρμπος", ενας σενιος "μπι-μπι-μπος" δεν πιανει ουτε ποντο μεχρι να μιλησει και να δουμε τι κατεβαζει η κλαβα του. Εχουμε απορριψει καν και καν "Κεν-ηδες" επειδη κοιτουσαν βοϊδισια και επειδη για να σταυρωσουν μια προταση σφιγγοντουσαν 50 αφρικανακια.

Η γυναικα ειναι λιγοτερο συνθετη απ΄οτι νομιζεις γιαβριμ. Αν της δωσεις κουτουλια στον εγκεφαλο, την εχεις. Αν μπορεσεις αβιαστα να της ανοιξεις αυτη την πορτα, τοτε την εχεις κερδισει ηδη στο 70%. Στο υπολοιπο 30% ειναι το "ντιβόσον" που λενε οι αμερικανοι -γιατι που πα ρε χωρις ντιβόσιο- και το αλατοπιπερο που πρεπει να υπαρχει σε ολες τις σχεσεις (23% φπα ινκλουντιντ).

Αφηστε λοιπον τα πολλα μπλιμπλικια που ασχολειστε και βρειτε μια που να εκπεμπετε στο ιδιο μηκος κυματος και καλα να περασετε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου