Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2011

Βρες και σκοτωσε τον γκρινιαρη

Ακομα και ως λεξη η "γκρινια", ειναι απαραδεκτη και χαλια. Η γκρινια εχει πολλες μορφες. Ολες ειναι εξ ισου σπαστικες. Ανθρωπο που γκρινιαζει, μπορω να τον εκτελεσω. Μην γελιεσαι οταν σου λενε "δεν γκρινιαζω, απλως μιλαω". Οχι δεν μιλας, γκρινιαζεις. Και φυγε, για να μπορεις να γκρινιαξεις και αυριο. Για να μην σε ξεγελανε κι εσενα, θα σου πω καποια ειδη γκρινιας, για τα οποια μπορεις να τραβηξεις οπλο.

Επαναλαμβανομενη γκρινια. Ειναι αυτο που λεμε "σαν τη μυγα στο σκατο". Ερχεται ο γκρινιαρης και σου λεει το μακρυ του και το κοντο του. Εσυ ψιλιαζεσαι την διαθεση του και το παιζεις αδιαφορος. Ο αλλος ομως εχει πολυ πραμα μαζεμενο μεσα του και αν δεν σου βγαλει την ψυχη απ τα αυτια, δεν θα ηρεμησει. Συνεχιζει λοιπον. Το λεει, το ξαναλεει. Λες ΟΚ το καταλαβα. Τωρα κανε μας τη χαρη και σταματα, γιατι ο εγκεφαλος μου εχει αρχισει να αναπτυσσει θερμοκρασια βρασμου. Φυσικα και ο αλλος δεν σε πιστευει, που ειναι οι ατμοι? Και συνεχιζει. Μπιριμπιριμπιριμπιρι. Το ιδιο πραγμα κανει λουπ και ξαναρχεται σαν αρτιως εκπαιδευμενο μπουμερανκ. Καθε επιστροφη σου στριβει και νευρο.
Η επαναλαμβανομενη γκρινια συνηθως εχει 2 αποτελεσματα. Η εσενα φυτο, αφου σου χει καψει καθε κυτταρο, η τον αλλο νεκρο.

Υπουλη γκρινια. Νομιζω απ τις χειροτερες, αφου υποτιμαει και την νοημοσυνη σου. Ερχεται ο ορεξατος και αρχιζει να στο φερνει γυρω-γυρω και να το πηγαινει κλιμακωτα. Εσυ δεν εισαι βλακας φυσικα και εχεις καταλαβει τι μελλει γενεσθαι. Φτανει στο δια ταυτα με τα πολλα και αρχιζει να στο κανει λαστιχο. "Και γιατι ομως ετσι, και γιατι γιουβετσι". Ηρεμος ο ορεξατος, αλλα ορεξατος. Δεν το βαζει κατω. Κοβεις τον ενα λογο, ξεπετιεται ο αλλος, σαν ρομποτικη εξελιξη της Λερναιας Υδρας.
Η υπουλη γκρινια καταληγει με τον γκρινιαρη στο μνημα.

Μαφιοζικη γκρινια. Ο κακος γκρινιαρης, ξερει να στην φερει αλλιως. Ειναι μια γκρινια χωρις γκρινια. Μια κατα καποιο τροπο γκρινια με αντιποινα. Ειναι προσον του επαγγελματια γκρινιαρη, που εχει ξεπερασει τα προηγουμενα σταδια, γιατι βλεπει οτι δεν εχουν τα επιθυμητα αποτελεσματα. Αυτο που κανει αυτος ειναι τεχνη. Δεν σου γκρινιαζει, στο παιζει ολα μελι γαλα. Δεν τρεχει τιποτα. Ολα κουλ και ολα ωραια. Εσυ φυσικα παραξενευεσαι, γιατι αλλη αντιδραση περιμενες. Δεν σε χαλαει ομως που ολα κυλησαν ομαλα. Αμ δε. Στην φυλαει. Ειναι σαν μουγγη διαμαρτυρια. Στην εχει στημενη στη γωνια, να στη φερει εκει που δεν το περιμενεις. Θα σου κανει αυτο που τον πειραξε, ο αλητηριος. Και τοτε θα καταλαβεις, οτι τιποτα δεν περναει στο ντουκου γι αυτον τον δαιμονιο τυπά.
Η μαφιοζικη γκρινια καταληγει με τα εντερα σου καρφωμενα στην αυλοπορτα.

Προσεχε την επομενη φορα, να εισαι προετοιμασμενος και να τους φας, πριν σε φανε -με την γκρινια τους.
Σαλουτ!

5 σχόλια:

  1. Σαν να μου φαίνεται ότι έχω γίνει η μούσα σου.
    Σαν να μου φαίνεται ότι δεν είναι και το καλύτερο, το κέρατό μου.
    Τέλος πάντων, φιλάκια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σαν να μου φαινεται οτι πιανεις πουλια στον αερα μουσα μου! :P
    Φιλακιαααααα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να γκρινιάξω στα μούτρα μου που έχω χαθεί και σ' έχω χάσει ή πάλι παίρνω φάουλ ?
    Φιλιά μικρό !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τετοιες χρονιαρες μερες δεν δινω φαουλ! Γκρινιαξε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γκρινιάζεις για τη γκρίνια...να το προσέξεις αυτο!
    Είναι λίγο οξύμωρο!

    :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή