Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011

Τελειωνουν και στα μουτρα σου

Ολα τα ωραια τελειωνουν. Το λενε και το ξαναλενε. Σου τυχαινει μια αναποδη και ερχεται ο καθε αποτυχιας να σου πει "εμ ολα τα ωραια καποια στιγμη τελειωνουν!" Τι λε, ρε, σοβαρα?? Μεγαλη κουβεντα ειπες! Ηθελα να ξερα ποιος το ΄πε πρωτη φορα και ακομη χειροτερα, ποιος τρελαθηκε τοσο πολυ που το ακουσε και αρχισε να το διατυμπανιζει και να το αναπαραγει, για να φτασει πλεον και στα αυτια μας. Μεγιστη παπατζα. Δηλαδη δεν καταλαβα, τα ασχημα δεν τελειωνουν καποτε? Σε ταλανιζουν για μια ζωη? Τι βλακειες. Εγω παλι, μπορει να γουσταρω τα ωραια μου να κρατανε για παντα. Ποιος θα μου βαλει πλαφον στην ευτυχια? Ποιος θα ερθει να μου παρει πισω ολα αυτα που εμενα με κανουν να φχαριστιεμαι συνεχεια?

Ολα τα ωραια τελειωνουν για τους βλακες και τους κολλημενους. Για αυτους που βαζουν την ευτυχια μεσα σε παλια, σκισμενα, βρωμικα χαρτοκουτια και τα εχουν εξ αρχης για φουντο. Για ολους αυτους που ψαχνουν τα "ωραια" λες και ψαχνουν το σπανιο λουλουδι της ερημου μεσα στα σκ*τα καποιας μπλε πουα καμηλας.

Ολα τα ωραια διαρκουν, οσο τα αναζητας και τα βλεπεις εσυ ωραια. Δεν τελειωνουν, δεν αρχιζουν, δεν κανουν παυσεις για να πας τουαλετα. Μενουν γυρω σου και ζητουν απλως να ασχοληθεις μαζι τους. Οταν μου χρησιμοποιεις λοιπον το "ολα τα ωραια τελειωνουν", εισαι εξ αρχης ξοφλημενος και αξιος της μοιρας σου και ουτε τα προζακ σου δεν ειναι ικανα να σε βγαλουν απο τη μουρτζουφλια σου κακοχρονοναχεις.

Νεξτ!

1 σχόλιο: