Τρίτη 7 Απριλίου 2015

Το: Ντιαρ Γκοντ

Ας μου επιτραπει να τα πω και λιγο στο Δημιουργο μας. Θεωρω οτι σε καααποια πραγματακια, σχετικα με μας τις γυναικες, το χασε λιγο. Ας θεωρηθει ενα μικρο ριπορτ, μπας και μπορεσουν να διορθωθουν στην πορεια.

Αρχικα- φορ δε λοβ οβ γκουντ λορντ- προς τι τοση τριχα? Εσυ, που με τοση σοφια τα παντα εποιησες, αυτο πως σου ξεφυγε? Δηλαδη κανεις μια γυναικα, που θες να την πλησιαζει ο Αδαμ και για αλλους λογους -αλλιως θα εφτιαχνες τον Αδαμ και τον Βαγγελη- και την τυλιγεις σε μαλλι. Θα σε συγχωρουσα, μονο αν αυτο ηταν βαλε βγαλε. Οταν ομως πρεπει να πληρωνουμε τοσα λεφτα σε λειζερ και σε αποτριχωσεις και να γινομαστε κορδελες με τα ξυραφακια για να γινουμε γυαλι, σημαινει ή οτι μας εκδικεισαι ή οτι τα παιρνεις απο τα μπιουτι σεντερς. Επισης στα φρυδια θα μπορουσες να δινεις μια δευτερη ευκαιρια, για να τα διορθωνουμε. Οχι με το που το βγαλεις να μην ξαναβγαινει ποτε. Στα ΠΟΔΙΑ. Στα ΠΟΔΙΑ το θελαμε αυτο. Χερια, μπουτια, κοιλιες, μουστακια και "ορμονικα" μουσια -!- θα τα αφησω ασχολιαστα, γιατι θα ειναι μομφη για μεγαλο λαθος απο μεριας Σου. Και να το καταλαβω αν μας προοριζες για ΠΟΛΥ κρυο, αλλα τις εσκιμωες που τρεμει το φυλλοκαρδι τους πηγες και τις εκανες σπανομαριες. Ποιο ειναι το βρωμικο παιχνιδι Σου? Ποιο? Μεχρι και το φιδι ατριχο το κανες! Τοσο μαλλιαρο ηταν το πλευρο του Αδαμ επιτελους?

Απο τις τριχες θα περασω στα πελματα. Αυτα τα μαααυρα πελματα που παιρνουν φωτια μεσα στα δεκαεξαποντα. Αφου το ηξερες οτι θα μας αναγκασει καποιος μισογυνης να περπαταμε πανω σε αυτους τους στυλους της κολασεως, γιατι δεν μας εκανες τα ποδια σαν της Μπαρμπι να μπαινουν ευκολα τουλαχιστον και τα κανες φλατ με μεγαλα δαχτυλα, φαρδια κουντεπιε και αλλα, ακομα χειροτερα, με πλατυποδια? Γιατι?

Μεταβολισμος. Μεγαλο θεμα. Μας τιμησες με μητροτητα. Τα κανες ολα τοσο τελεια. Υπολογισες μερες, ωορυξιες, καταφερες το αμιμητο, να φτιαχνουμε μονες μας νεους ανθρωπους για να εχεις Εσυ τον χρονο να ασχολεισαι και με αλλα, με τα δικα Σου. Ε δεν μπορουσαμε να εχουμε κατι καλυτερο σε μεταβολισμο? Ανοιγει η ορεξη και γινομαστε φοραδες. Και μετα μενουμε φοραδες, γιατι το συστημα χωλαινει να καψει τον αμπακο που εχουν κατεβασει αμασητο οι ορμονες μας.

Παμε λιγο στις ορμονες. Ολα καλα με τα οιστρογονα. Ας εμενες εκει ομως. Γιατι καποιες τις "προικισες" και με τεστοστερονη. Και ειναι οσο να πεις λιγο ακομψο αυτο το σερνικοθηλυκο με αραιωση -εως και φαλακρα- και μουσι. Μετα ο Αδαμ διπλα στον "Ευάν τον τρομερο" δειχνει Λουλα.

Δεν μου ρχεται κατι αλλο στο μυαλο για την ωρα. Θεωρω οτι αν τακτοποιηθουν αυτα σε πρωτη φαση, ειμαστε καλα.

Ευχαριστω για τον πολυτιμο χρονο Σου.

ΜπαΜπάι.

6 σχόλια: