Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2013

Λογος για να με μισησει ο Δαλάι Λαμα και οι φιλοι του


Τα 26 ολοκληρα χρονια μου, θεωρω οτι μου χουν μαθει πολλα. Κι αυτο γιατι καθομαι και ξοδευω πολυ χρονο να σκεφτομαι -και νουνίζω, νουνιζω, νουνιζω. Μ αρεσει και τη βρισκω, να περναω χρονο με τον εαυτο μου και μονο με τον εαυτο μου και να ζυγιζουμε τα πραγματα, να βρισκουμε τα λαθη, τις αδυναμιες μας, αλλα και τα ατου μας. Να βρουμε ποιο πραγματικα ειναι το νοημα της ζωης.

Μια απ τις επικεφαλιδες που εχουμε βαλει και πιστευουμε ακραδαντα, ειναι "να μην χαλιεσαι για κανεναν και με κανεναν". Δεν ξερω αν φταιει οτι οι γονεις μου καταφεραν να διαμορφωσουν εναν αρκετα ισορροπημενο (γουαου) -και μετριοφρονα (γουαου ΞΑΝΑ)- ανθρωπο ή αν εχω ψηλα επιπεδα "στ'αρχιδισμου" στο DNA μου (παιζει κι αυτο), αλλα δεν με νοιαζει δυστυχως να αποδειξω τιποτα σε κανεναν. Βασει αυτου λοιπον, διαλεγω ποιος μου κανει και ποιος με χαλαει και ετσι πορευομαι. Αν με χαλας, δεν σε βαζω σε μπλακ λιστ οπως η Ατζελα, απλως δεν ασχολουμαι ντιπ.

Ειμαι -οσο κι αν σου φαινεται αδιανοητο απο δω που στα λεω-, ενα αρκετα ευγενικο ατομο. Ευγενικη και δοτικη με τα προσωπα που αγαπω. ΟΜΩΣ με τα προσωπα που δεν παω, ειμαι ενας εφιαλτης. Εχω προβληματιστει, να σου πω την αληθεια, με αυτη μου την αντικοινωνικη, οχι ομως τοσο μισανθρωπίστικη συμπεριφορα, αλλα παντα καταληγω οτι "μωρε καλα κανω, χου κεαρς". Ποιος ο λογος, αν η "φατσα" σου, το attitude σου, ο χαρακτηρας σου ή ο,τιδηποτε αλλο πανω σου δεν μου κανει και μου χεζει τη μερα αναποδα, να κατσω να στο παιξω φιλη ή αρκουδακι της αγαπης??? Θες υποκρισια στη ζωη σου? Οχι. Ε τοτε?

Και για να ειμαι πιο ειλικρινης, δεν με νοιαζει καν τι θες εσυ. Εγω δεν γουσταρω να καταπιεζομαι για να φτιαξω τη μερα κανενος. Δεν θα σε βρισω -εκτος κι αν το πας γυρευοντας- απλως θα σε αγνοησω. Δυστυχως γαμωτο, αυτο ειναι που κανει το πραγμα να κοβει. Αγνοεις καποιον, κι αυτος το παιρνει πατριωτικα. Ετσι λοιπον, ο αλλος σού χωνεται πιο πολυ, εσυ φορτωνεις κι αλλο και μετα, γινεσαι ξυνη. Ωχου μωρε, δεν θελω να ξυνιζω, γιατι γεμιζω ελευθερες ριζες και κανω ρυτιδες στα μουτρα μου.

Γι αυτο λοιπον, ολοι εσεις που δεν παω, ειτε γιατι ειστε ρηχα και ανουσια ατομα, ειτε κομπλεξικα και δηθεν, ειτε γιατι δεν ξερω γιατι και τι στραβο κουβαλατε στα κακοφτιαγμενα κορμια σας, δεν τρεχει τιποτα, πειτε οτι δεν ταιριαζουν τα χνωτα μας -τα δικα σας βρωμανε. Εγω τα χω βρει με τον "σνομπισμο" μου και τους -λιγους και καλους- υπεροχους ανθρωπους που εχω διπλα μου.

Ετσι καπως λοιπον, φιλοι του Δαλάι, ναι, δεν ειμαι ζεν τυπος απο αποψη και ουτε προκειται να γινω ποτε, μονο αν γερασω και το χασω.

2 σχόλια:

  1. Δώσε πόνο σε λέω, δώσε πόνο.
    Επίσης μιας και η μισανθρωπίΛα είναι φίλη μου καλή,
    πάρε κι ένα Βίντεο να 'χεις να πορεύεσαι.
    Cheers ^^

    ΑπάντησηΔιαγραφή