Τετάρτη 18 Ιουλίου 2012

10+1 tips για το καλοκαιρι


Το καλοκαιρι ειναι στα μεσα του, οι περισσοτεροι ομως, -οι τυχεροι, που εχουν να φανε- θα πανε διακοπες Αυγουστο. Ετσι λοιπον, θεωρησα τωρα το καταλληλοτερο διαστημα για αυτη τη δημοσιευση. Θα σου δωσω μερικα τιπς για το καλοκαιρι του 2012, για να την βγαλεις καθαρη και για να μη γινεις ρεντικολο.

1. Φετος, το μαυρισμα ας το ρεγουλαρεις λιγο. Ο ηλιος καιει -για σας τους γκέι και για σας τους στρέι(τ)- και σε μαυριζει σε χρονο dt. Το μαυρισμα δεν ειναι πλεον τοσο της μοδος και δεν φοριεται πολυ στα κλαμπ και στις παραλιες, αλλα στα νοσοκομεια με τους σπιλους που απ τον ηλιο γινονται "σπηλιες". Κι αν αυτο δεν σε πειθει, απλως κοιτα μην περασεις αυτη τη λεπτη γραμμη και αλλαξεις φυλη, γιατι σε καθε γωνια υπαρχει κι ενας χρυσαυγιτης και δεν θα σε κανει και πολυ κεφι ετσι μαυρο, μικρε πακιστανε.

2. Εσυ που θα το ριξεις στα λαδια και τα πετρελαια για να μαυρισεις καλα, και δεν σε τρομαζουν ουτε αρρωστιες ουτε το ξυλο, προσεχε καλα, γιατι οταν αρχισεις να αφηνεις πισω σου κομματια απο το καμμενο, σαπιο δερμα σου, δεν θελω να το βλεπω. Δεν θελω να βλεπω τους λεκεδες σε πλατη, σβερκο και χερια, που σε οδηγουν κατευθειαν στην Σπιναλογκα. Να ξερεις να καλυφτεις με εσαρπες και πανωφορια, ακομα κι αν εχει 100 υπο σκια, γιατι δεν υπαρχει μεγαλυτερη αηδια απο τα κομματια δερματος που σου λειπουν παλιοσαυρα!

3. Ασε τα μεικ απ στην ακρη κι αν δεν μπορεις να τα αφησεις στην ακρη, απλα ΠΕΤΑΤΑ. Δεν υπαρχει μεγαλυτερη αηδια απο αυτο το σκατι ζουμι που σταζει απ τους κροταφους και τα μουστακια σου και καταληγει στο πιγουνι και μετα στον λαιμο σου. Ειναι σαν να χεστηκε το προσωπο σου. Εχει ζεστη κι ολα λιωνουν, δεν θελει πολυ να το σκεφτεις, μην παστωνεσαι λοιπον, ή εστω βαλε αδιαβροχα.

4. Μη βαφεσαι στην παραλια. Οχι, δεν ειναι σεξι να βγαινεις απ τα μακροβουτια σαν την γκουερνικα. Η μασκαρα και τα μολυβια -ελεος τι εχεις βαλει επανω σου- εχουν φυγει απ τα ματια και εχουν κανει μαυρες ραγες, που τα συνδεουν με τις μασχαλες σου! Σιχαμα, παραδεξου το.

 5. Θα μεινω στην παραλια και θα σου πω, βγαλε τα ψηλοτακουνα! For the love of God woman! Αφου κι εσυ δεν μπορεις να περπατησεις. Τα τακουνια σου καρφωνονται σαν διαολοι στην αμμο και περπατας σαν τη σαυρα στο νερο! Τι το θες το υψος στην θαλασσα, αφου καποια στιγμη, θα νταλακιασεις στο κακαηλί και θα βουτηξεις! Θα το δουμε το υψος σου αργα ή γρηγορα, οποτε πετα τα στιλετα που μας κανουν πιρσινγκ στα δαχτυλα των ποδιων, γκονταμνιτ!

 6. Ενα τελευταιο για την παραλια. Οταν εισαι ευσωμη, μη φορας ταγκα! Μη φορας καν αυτα που ο κωλος τα ρουφαει μεσα και χανονται. Δινει το εφε του ολογυμνου και αυτη ειναι μια γυμνια ασχημη, μια γυμνια γκραν γκινιολ. Σιλβουπλέ, προτιμησε μαγιω με αρκετο υφασμα, να το βλεπουμε και να καλυπτει κι οχι να αφηνει ακαλυπτους τους φαλακρους αδελφους Κατσαμπα σου να μας χορευουν σαμπα.

 7. Πολλα μπανια. Ντουζ. Δεν ξερω πώς τα λες, οπως θες πες τα, αλλα καντα! Ξεχνα το μια φορα τη μερα! Τωρα εχει ζεστη, σκαει ο τζιτζικας και ιδρωνεις σαν τον διαολο! Αν δεν κανεις τουλαχιστον 3 μπανια τη μερα, μυριζεις σαν σαπια καλτσα. Γουος γιορ φακιν σελφ!

8. Μενω στα ντουζακια και κανω μεγαλυτερο φοκους στις μασχαλες. Ασχημη λεξη, ουτως η αλλως. Μασχαλη. Απο μονη της σαν λεξη θαρρεις πως βρωμοκοπαει. Μην το κανεις ακομα χειροτερο λοιπον. Μην επιβαρυνεις ακομα το καρμα της! Πλυντην και βαλτης αποσμητικο. Υπαρχουν τοσα πολλα, σε ρολ ον, σε σπρέι, σε κρεμωδη υφη και αλλα τοσα αρωματα για να σε ιντριγκαρουν να τα φορας συνεχεια. Μην αντισκεκεσαι! Βαλτο πανω σου το ρημαδι! Βαλτο, γιατι οταν καθεσαι διπλα μου και μου ρχεται αυτη η κρεμμυδιλα που αναδυεις, καιγεται ο εγκεφαλος μου και προσπαθω να θυμηθω αν εφαγα σουβλακι το προηγουμενο τεταρτο! Μετα απο απανωτα ΧΑ και ΧΟΥ στα μουλωχτα, συνειδητοποιω, οτι ΕΣΥ μυριζεις αυτη τη σουβλακιλα που δεν εφαγα ποτε! Νοου φερδερ κομεντς!

9. Ξερω οτι ηρθαν στη μοδα οι εσπαντριγιες του 80, ξερω οτι σ' αρεσουν και τα ολ σταρ. Ομως μη τα φορας ετσι στεγνα. Ψεκασε τα με αντιμυκητιακα, με μικροβιοκτονα, με χλωρινη, γιατι τα ποδια σου ειναι δυο κινητες μπομπες ετοιμες να σκασουν στα μουτρα μου. Το πανι και το ψαθι, κανουν τις πιο αναθεματισμενες ενωσεις με τον ιδρωτα και αναπτυσσουν αποικιες μικροβιων με εξωγηινες ταχυτητες. Μην τα αφηνεις στο ελεος τους, γιατι μετα θα ναι για πεταμα και τα παπουτσια σου και τα ποδια σου.

10. Μενω στα ποδαρακια σου. "Το νυχακι σου το σα-πιο", που λενε τα ημισκουμπρια, κρατα το για τη βαρυχειμωνια και κρυφτο καλα στις αρβυλες και τα μποτινια. Το καλοκαιρι δεν φοριουνται οι γυπαετοι! Περιποιησου αυτα τα εργαλεια της λιθινης εποχης που εχεις στα δαχτυλα σου και καντα να μοιαζουν με νυχια! Ασε, που ειναι αρκετα επικινδυνο να κρεμιεσαι απ τα κλαδια.

10+1. Περναω με εναν μαγικο τροπο απο τα νυχια στις φτερνες! Αντρες, γυναικες, παιδια και μηχανες! Αφορα τους παντες! Αυτο το φυσικο-αφυσικο της καλοκαιρινης φτερνας, αυτη η γρατσαδα με τα λουκια και τα αυλακια που πιανουν βρωμα, χωμα, χρωμα, αιμα, δακρυα κι ιδρωτα, ειναι λογος για να σε εκτελεσει στα 5 μετρα η θερινη πολιτσιγια! Τριψε μεχρι θανατου αυτο το πλασμα που προσπαθει να αναπτυχθει στο πισω μερος του ποδιου σου, βαλτου λαδι, κρεμες και λοσιον και χασου απο μπροστα μου μη σε κλωτσησω απ την αηδια που μου προκαλεις!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου