Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012

Υμνος στο Dettol

Δεν εχω σκοπο να κανω καποιου ειδους διαφημιση στο προϊον αυτο -αν βεβαια προθυμοποιηθει καποιος της εταιρειας να με "επιβραβευσει" για αυτη μου την κινηση, ευχαριστω. Εχω ενα βαθυ δεσιμο με το dettol. Μου αρεσει σε ολες του τις μορφες. Σε σπρει, σε υγρο, σε μαντηλακια, σε σαπουνι χεριων, ακομα και σε σιροπι αν υπηρχε, θα το επινα με μεγαλη μου χαρα.

Ναι, με την καθαριοτητα οπως θα εχεις ηδη καταλαβει, εχω μεγαλο θεμα, που σχεδον χρηζει ιατρικης βοηθειας. Επιβεβαιωνεται ακομα περισσοτερο το βλαψιμο μου αυτο, στις εξορμησεις μου εκτος σπιτιου. Ξυπναει μια υβριδικη μορφη μεσα μου, της Μαιρης Παναγιωταρα (που ομως δεν ειναι μια εργαζομενη γυναικα) και του Hulk (αφου πρασινιζω απ την διψα μου να τα γυαλισω ολα, καθως κι απο τα απορρυπαντικα που χρησιμοποιω).

Το πρωτο πραγμα που πιανω στα χερια μου λοιπον, ειναι ο καλος μου φιλος το DETTOL. Τη βρισκω να ψεκαζω καθε επιφανεια. Ψεκαζω, τριβω, ψεκαζω, τριβω. Ειναι ενας πολεμος μεταξυ εμου και καθε μικρου, αλητηριου μικροβιου που βολοδερνει εκει που πλεον ειναι ο χωρος ΜΟΥ. Ειναι ψυχωση. Νιωθεις αλλος ανθρωπος, αφου τα κανεις ολα να τριζουν απο καθαριοτητα.

Σημερα λοιπον, στον νεο μου χωρο, τα εκανα ολα λαμπικο που λενε. Μυριζει τοσο ωραια το καλο μου dettol. Απο τουαλετα, μεχρι παγκοι, τραπεζια, πομολα, ολα εχουν βαφτιστει με το θαυματουργο μου σπρει! Μετα απο αυτην την καταπληκτικη, σχεδον πληρως αποστειρωτικη εμπειρια, καθομαι στον καναπε γεματη ευχαριστηση με το dettol μου και θαυμαζουμε αυτο που κατορθωσαμε.

Το αγαπω και θα το βροντοφωναζω κι ας ερθουν να με παρουν σηκωτη με ζουρλομανδυα!

Dettol και ξερο ψωμι.
Dettol και αγιος ο Θεος.

2 σχόλια:

  1. Όσο διάβαζα , τόσο μου θύμιζες Αυτό , πιο συγκεκριμένα τον μπάρμπα που τα έκανε όοοοοολα καλά με windex :P
    Καλή χρονιά είπα ? Δεν είπα .
    Πάρε κι ένα φιλί κι έεεφυγα !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτουνου ομως "γιατρευει" ενω το δικο μου ΑΠΟΛΥΜΑΙΝΕΙ! :P
    Καλη χρονια λοιπον!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή