Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012

Ο βρωμιαρης της διπλανης θεσης

Ενα ταξιδακι με κτελ, ή με οποιοδηποτε αλλο πολυπληθες δημοσιο μεσο, ειναι αρκετο για να σε πεισει για την σοβαροτητα του θεματος της καθαριοτητας. Ο διπλανος, ο πισινος και ενιοτε ο μπροστινος συνεπιβατης, παιζουν καθοριστικο ρολο.

Μπαινεις λοιπον, καθαρος καθαρος και μοσχομυρωδατος εσυ, και πας να "χουχουλιασεις" στην κατα τ΄αλλα βρωμικη θεση σου. Ερχεται λοιπον και η ωρα του διπλανου σου. Καθεται διπλα σου συνηθως ο τρισχειροτερος. Ετσι ειναι, πανε ζευγαρι κλωναρι ο καθαρος και ο βρωμομπιχλουλας. Τον βλεπεις λοιπον να ερχεται και να κοιταει τη θεση διπλα σου. Κρατας την αναπνοη σου, βλεποντας το συλλεκτικο κομματι που περναει, πιστευοντας οτι θα προσπερασει. Και καθεται. Ε οοοχι ρε παιδια, αν ειναι δυναμον! Και να σου και στρογγυλοκαθεται... Κανεις μισο κωλομερι πιο περα, και κολλας σαν μυξα στο παραθυρο.

Και καπου εκει αρχιζεις να τον παρατηρεις.

Σκονισμενα παπουτσια, σκισμενα τοπους - τοπους, που σου δινουν την δυνατοτητα να δεις δαχτυλο ή καλτσα τα οποια λειτουργουν αντιστροφως εξαεριστικα (για να αναδυεται η βρωμα). Ανεβαινεις προς τα πανω στο τζηνακι. Κ αυτο εχει τα "ανοιγματα" του και ενα κιλο μακας που στοκαρεις τις κουφαλες ολοκληρου αλσους. Απορεις πως στο καλο εχει σκιστει αυτη η τζιβα, αφου εχει την οψη κερωμενου υφασματος, πιο καλα σμιλευμενου κι απ τα ομοιωματα της μανταμ Τισω. Περνας στο παρασυνθημα.

Χερια. Πολυ βασικο σημειο. Εκει φαινεται η σχεση σου με το νερο και το σαπουνι. Χερια που οριοθετουν την αρχη και το τελος του ονυχος με μια μαυρη διακριτη γραμμη, κρουουν τον κωδωνα του κινδυνου. (Εκτος κι αν εχουν προκυψει λογω εργασιας και ειναι απλως μπογια ή κατι αλλο που βαφει). Αλλιως ξερεις, οτι μεσα στα νυχια υπαρχουν κι αλλοι -the truth is in there. Αντιπαρερχομαι της βρωμιας αυτης, γιατι εχουν αρχισει οι σπασποι του στομαχιου μου.

Επισης αηδιαστικο ειναι το μπρασελωτο βραχιολακι που αγκαλιαζει με στοργη τον αντρικο καρπο του διπλανου σου, αποτριχωνοντας τον, με καθε του κινηση. Αυτο ειναι μια υποσημειωση δικη μου, που αποτελει το κερασακι στην τουρτα.

Παμε στο πικαμισο. Εχει πανω λεκεδες απο ολο το μενου της εβδομαδας. Απο ορεκτικο, μεχρι κυριως. Μπορεις να το μυρισεις, σχεδον να το γευτεις. Γιάκετι γιαχ. Αποκορυφωμα το στομα και το κεφαλι. Βγαζουν μυρωδιες πρωτογνωρες που κανουν ενα μπλεντ με το ερκοντισιον που βαραει πανω του και σου ερχεται αχνιστα στη μυτη σαν μουχλιασμενη βρωμοκαλτσα!

Τα λεπτα σού φαινονται ωρες, με αυτο το βρωμικο χομπιτ διπλα σου και οι ωρες αιωνες! Καταριεσαι την ωρα και τη στιγμη που δεν πηρες τα ποδια σου να πας στον προορισμο σου κι ας φτασεις μια βδομαδα μετα!

Καταραμενοι βρωμιαρηδες! Γουοτερ ιζ νοτ εν ενεμι! Γουος γιορσελβς! Φορ δε λαβ οβ Γκαντ! I hate you with all the strenght of my heart! Die!

9 σχόλια:

  1. Σήμερα μου συνέβει κάτι τέτοιο!Πήγα στην αγορά με το λεωφορείο και στο γυρισμό μόλις μπήκα σηκώθηκε μια κοπέλα και μου έδωσε τη θέση .Κάθισα με έκπληξη για την ευγένεια της και ανακούφιση γιατί ήμουν κουρασμένη..Μόλις κάθισα ανακάλυψα γιατί μου την έδωσε..η διπλανή μου κυρία στη θέση μύριζε τόσο άσχημα που σου ερχότανε να κάνεις εμμετό!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. χαχαχα Αρα καταλαβαινετε ακριβως σε τι αναφερομαι!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παρότι είχα διαβάσει τον βρωμιάρη σου προχθές, χθες το βράδυ όταν ο βήχας μου έφτανε στα όρια του ξεράσματος και το στομάχι μου έκανε τούμπες, δεν ξέρω πώς και γιατί ερχόταν στο μυαλό μου η περιγραφή σου και αναγούλιαζα μέχρι θανάτου αδερφέ μου. Ηταν σαν να με είχε σφιχταγκαλιάσει, χωρίς να μπορώ να πάρω ανάσα. Με πέθανες..
    Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ααααχαχαχαχαχαα!!! σε λαθος ταιμινγκ τον θυμηθηκες και συ ντε!!! Να σκεφτεσαι εμας που τριζουμε απο καθαριοτητα για να ερχεσαι στα καλα σου!
      Φιλακια καθαρα!!! :)

      Διαγραφή
  4. xaxaxaxa To χω ζησει....το χω ζησει...

    Εζησα ενα δραμα, κι ευτυχως υπηρχαν θεσεις αδειες πηρα το σαρκιο μου κι εξαφανιζολ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχα αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχα επεσα κατω ομως !!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ναι, είναι αυτός που του τρέχανε πράσινες μύξες στο νηπιαγωγείο και μετά τις έγλυφε από το πάνω χείλος με εντυπωσιακή επιμέλεια και συνέπεια, αυτός που το φανελάκι του στο δημοτικό είχε λεκέδες από παγωτό στο στήθος (συνήθως σοκολάτα), αυτός που στο γυμνάσιο έκανε rotation τις κάλτσες του αλλά δεν τις έπλενε, αυτός που στο τελευταίο μάθημα στις πανελλαδικές ανακάλυψε το rexona, αυτός που μέχρι σήμερα είναι τσακωμένος με το νερό και καλύτερος φίλος με τις μύγες και τα σκυλιά που τον ακολουθούν πιστά σνιφάροντας τον αχόρταγα. Τον ξέρω..ούτε ο κλίβανος δεν τον σώζει....
    Nice touch "Εγώ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ηθικο διδαγμα? Αυτα τα σκοτωνεις οσο ειναι μικρα! Για να μη βρωμισει ο κοσμος μελλοντικα. ;)

      Διαγραφή