Τετάρτη 13 Απριλίου 2011

Εσενα δεν σε καταλαβαινω.

Μερικοι τυποι κανουν διαφορα "ακυρα" πραγματα προκειμενου να τους προσεξουν οι αλλοι. Και τους προσεχουν, αλλα αυτο δεν ειναι παντα καλο. Ε εσενα λοιπον που τα κανεις αυτα, εγω θα σου τα πω.

1) Εσενα που φορας γυαλια, ενω δεν εχει ηλιο (μεσα σε μαγαζι, το βραδυ). Αν δεν εισαι τυφλος, δεν συγχωρεισαι. Εισαι απλως ηλιθιος.

2) Εσενα που φορας κουκουλα, ενω δεν βρεχει και δεν εχει κρυο. Το ιδιο και σενα με το σκουφι οταν σκαει ο τζιτζικας. Οχι. Δεν ειναι στυλ, ουτε αποψη. Σκεφτομαι απλως οτι εισαι αλουστος και γλιτσιασμενος η απλως βλακας.

3) Εσενα που εχεις κανει το αμαξι σου διαστημοπλοιο. Εξατμισεις σε μεγεθος υδρορροής, ασπρα κοκκινα κιτρινα μπλε φωτα, σχαρες, αεροτομες και οτι βαλει ο νους. Οχι δεν εισαι μαγκας, εισαι κακογουστος και σταματα να κανεις σφηνες στο δρομο γιατι γινεσαι και επικινδυνος. Καγκουρα!

4) Εσενα που μιλας αγγλικα, γαλλικα και σουαχιλι ενω δεν ειναι η μητρικη σου γλωσσα. Και τα λες και λαθος! Get a life!

5) Εσενα που δειχνεσαι οτι ξερεις ολους τους πλουσιους των βορειων και νοτιων προαστιων και καμαρωνεις για παρτη τους. Δεν με νοιαζει ποιος ειναι ποιος. Αν την βρισκεις τοσο μαζι τους ας σε υιοθετησουν.

6) Εσενα που σουφρωνεις τα χειλια σου για να βγεις φωτογραφια. Το κολλαγονο γι αυτο υπαρχει. Τραβα βαλε αν θες και ασε στην ακρη αυτο το αντιαισθητικο σουφρωμα που σε παραμορφωνει και σου κλεινει τα ρουθουνια.

7) Εσενα που βγαζεις τη γλωσσα οταν βγαινεις φωτογραφια. Εισαι μεγαλο σιχαμα! Βλεπουμε με τα ματια μας τον πιο σιχαμενο μυ του σωματος που ειναι ετοιμος να μας μιλησει οπως τον εχεις τεντωσει και τα σαλια που κρεμονται σαν κορδονια απο τον ουρανισκο σου.

8) Εσενα που το παιζεις συνεχεια αρρωστος η προβληματισμενος για να τραβας την προσοχη. Παρε ενα κουτι panadol extra και ενα κουτι prozac και ασε μας στην ησυχια μας. Σε βαριεμαι.

9) Εσενα που φορας σορτσακι με γαλοτσες. Αποφασισε. Ζεσταινεσαι, κρυωνεις? Σ΄αρεσει να βρεχονται απλως τα μπουτια σου στη βροχη αλλα οχι οι κνημες σου?
Σ΄αρεσει να ζεσταινονται οι κνημες σου αλλα οχι τα μπουτια σου? Με μπερδεψες.

10) Εσενα που το παιζεις αφεντικο, ενω στην ουσια εισαι ενα τιποτα. Ολοι οι κομπλεξικοι το ιδιο με σενα κανουν. Ανοιξτε συλλογο μπας και αποκτησεις φιλους.

Εσενα λοιπον δεν σε καταλαβαινω και ουτε θελω να σε καταλαβω ποτε μου. Γενικα πολυ σου πεφτουν και οι 10 γραμμες που σου "αφιερωσα".

2 σχόλια:

  1. Τωρα γιατι με τσιγκλας να στα καταριψω? Παμε? 1ον.Και αν του ηλιου ειναι και 10 βαθμοι γκαβομαρας, γιατι τα απλα γυαλια μοιαζουν πατομπουκαλα κοκα κολας...2ον. Σημερα που ψιλοβρεχε,οχι πολυ βροχη και φορεσα την κουκουλιτσα μ εκανες να νοιωσω καπως... Γιατι γλυκεια μου?
    φιλια πολλα Ελιακι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. hahaha ενταξει μωρε... με το ψιλοβροχο δικαιολογημενη! :) xxxxx!

    ΑπάντησηΔιαγραφή